fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

От семейството на Тина Роуз, която бе убита по особено жесток начин от 26-годишния си любовник във великотърновското Ново село, споделят, че са съкрушени от смъртта й

Те разбрали за трагедията няколко дни след убийството. В момента нейният баща Тони урежда документите си, за да може да пътува до България и да уреди репатрирането на тялото, пише „Дейли мейл“, цитиран от Марица.

Англичанката е била омъжена, но преди години се е развела с мъжа си, разкриват още нейните близки.

Тина Роуз Ейр се премества в България, защото искала да живее на спокойствие, районът около Велико Търново я впечатлявал най-много.

Англичанката имала успешна 17-годишна кариера, работейки в най-добрата международна адвокатска кантора Clifford Chance и работата я отвела до нов живот в Хонконг.

Но след пенсионирането си тя избира напълно контрастен начин на живот и се преместила в България в края на 2017 г. Твърди, че е сбъднала мечтата си да заживее на спокойствие и да има ферма.

В последната си публикация в LinkedIn тя пише: „Радвам се на живота – просто правя това, което искам да правя, когато искам да го правя или изобщо не правя абсолютно нищо, ако така се чувствам – и се чувствам страхотно!“

При огледа се оказало, че младият мъж убил чужденката с лопата, след което се приготвил да заравя трупа. Тогава чул и идващите хора към къщата на жената и побягнал.

В момента убиецът на англичанката – Денислав Р. е в ареста. Той обяснил, че е изгубил самообладание, докато двамата се карали от ревност. Разярен, той грабнал лопата и започнал да удря с нея Тина Роуз, докато тя не умряла.

После опитал да ѝ изкопае гроб, но бил арестуван.