Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Любовник №1 в ефира Евгени Генчев още върти бизнес с бившата си половинка – украинската пианистка Анастасия Кенер. Това установи проверка на „Уикенд“ в Търговския регистър, където Ергенът и бившата му изгора се оказаха съдружници във фирма, кръстена на младата блондинка.

„Кенер Артистикс“ е фирмата на бившите съпрузи, която още функционира и върти оборот от 46 хиляди лева годишно. Двамата решават да създадат компанията, която е и продуцентска къща през 2017 г. – няколко години преди Евгени и Анастасия да се разделят.

Пианистката и пловдивчанинът, за когото се късат рокли и коси в „Ергенът“, се запознават още в Академията за изкуства в Имола, Италия. Там двамата учат музика и репетират с часове наред. Сближава ги пианото, а Евгени е особено запленен по дългите крака на Анастасия и русите ѝ коси. Връзката започва, а късметът е на тяхна страна.

Двойката се мести през 2015-а в Лондон, където и двамата работят, а страстта плава още повече като ноти на шедьовър. Анастасия е талантлив майстор на клавишите, но често залага на разголени визии дори по плакатите за концертите си по цял свят, което дразни не Евгени, а консервативните му родители.

Евгени обаче е силно впечатлен от красавицата с изваяно тяло и уклон към Шопен и я води дори на почивка в България. Посетили Слънчев бряг заедно с други приятели на пианиста. Евгени я запознава с родителите си, готов е на брак, ала Анастасия има други намерения.

Младата украинка мечтае да отвори академия за преподаване на пиано и кариерата ѝ е на първо място пред смяната на пелените. Двамата обаче сключват брак, носи мълвата, а противно на слуховете, младата пианистка няма деца. Признанието на Ергена в шоуто – че е живял с момиче, което има две деца и буквално той ги е отгледал, се оказа разказ за друга изгора на мургавия мачо.

Говори се, че именно Анастасия е момичето, разбило сърцето на Евгени и с която има развод тайно в Лондон, далеч от очите на фенове и клюкари.

Само братът на пианиста бил свидетел на срива на семейството, тъй като от години работи като финансист в Ситито и отглежда две деца със съпругата си – рускиня.

Двойката сключва брак в британската столица, но съвместното съжителство не просъществува дълго. Анастасия още е съдружник на Евгени и бизнес дама, но двамата отдавна не са двойка.

Днес красавицата е омъжена щастливо за друг свой колега от азиатски произход – Карлос Версликен, пише изданието. Годежът е бил малко след разлъката с нашето момче – през 2019 година. Тогава тя решава да сложи край на романса с Евгени и приема предложението за брак от Карлос, а Генчев е изтрит от всички социални мрежи и контакти на русата бомба.

Пианистката запазва спомена от общата им почивка в България, но продължава напред. Евгени също – младият пианист решава да потърси късмет, слава и любов в шоуто „Ергенът“, където 25 красавици се борят за него.

Общата им фирма, в която всеки има дял от 50%, обаче остава, тъй като Анастасия няма никакво намерение да се отказва от възможността да се превърне в успешен продуцент, след като изпълнява и мечтата си – основава академия за пиано и обучава деца в Гент, Белгия.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.