Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Валерия от „Ергенът“, която още от началото на предаването всички приемаха като миловидната закрилница на всички бездомни животни, успя да извади от равновесие другите участнички и да шокира зрителите.

Миналата седмица красивият модел се появи на груповия коктейл неканена и в целия си блясък отмъкна Евгени пред шокираните погледи на останалите дами.

Всички се надяваха Евгени да застане зад правилата на шоуто и в името на честното съревнование да не се поддаде на нахалното поведение на Валерия.

Той обаче реагира по коренно различен начин, а писмото към плевенчанката „закова“ симпатиите му към нея. Зрителите не закъсняха и го обявиха за „пълно разочарование“, „неадекватен пубер“, „инфантилен мъж, на когото му липсва джентълменство“. Ето го и писмото към Валерия:

„Здравей, хипнотизаторке! До скоро си мислех, че никой не е в състояние да ме хипнотизира. Вечерта ми вчера беше чудесна! Ти се появи като неочаквана светкавица и я направи необикновена. Бих обвинил всеки, дръзнал да наруши закона. Правилата са, за да се спазват. Аз държа на правилата, но това, че ти така смело ги наруши само за да ме видиш, особено ме развълнува. Моля те, хулиганке, не прави повече бели! Валерия, Валерия, Валерия!“

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.