Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Телевизионното риалити “Ергенът” набира скорост, като вече има няколко изгонени дами, които се борят за сърцето на тазгодишният ерген Александър Младенов. Както обикновено в предаването не липсват интриги и злобни постъпки, но една от най-противоречивите образи Христиана, със сигурност привлече вниманието на зрителите.

Христиана се изпокара с половината участнички, като в същото време се обедини с други за да напада по-лесно хората, които не харесва.

“Пияндурница, какво ще ми обяснява тя на мен… Голямата психоложка“ – избухна срещу нея Виктория.

Христиана не й остана длъжна, като я нарече Цър-Пър и коментира, че си е слагала хиалурона в някое мазе на промоция. Междувременно стана ясно, че психоложката е напуснала работа и вече не работи в училищно заведение, пише Mozache.

Детската психоложка се изпокара и с друга участничка Силви, като я набеди че внася негативна енергия във всяка ситуация и е мърла, без хигиенни навици и настрои другите момичета срещу нея.

Алек от своя страна се видя на четири очи с Христиана, като я смъмри за държанието, като сравни действията й с група ученички, които нападат друго различно или в неравностойно положение дете. Христиана се разплака и призна, че е осъзнала държанието си.

Въпреки всичко, роза не получи Моника, която така и не успя да привлече вниманието на ергенът. „Надявам се наистина да намериш любовта тук. Пожелавам ти късмет“, с тези думи се раздели Моника с Алек, преди да напусне предаването завинаги.