Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Победителят четвъртия сезон в „Игри на волята“ сърбинът Алекса Ерски и неговата съпруга Елица влязоха в най-известния сръбски риалити формат „Задруга“, който тази година има ВИП сезон и носи името „Елит“. Предаването, което се гледа не само в Сърбия, но и в Черна гора, Босна и Херцеговина, Македония и Хърватия, е еквивалент на българския позабравен формат „Биг Брадър“.

Шоуто започна в зората на новата година, а съквартирантите живеят в пълен лукс стил Барби – розова къща, басейн, пълни хладилници и доста алкохол, отбелязва „Телеграф“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ❀ (@elitsa.erski)

Самото семейство Ерски пък вече успя да „блесне“, изявявайки се на сцена. В едно от предизвикателствата явно на младата двойка се е наложило да изпълнят сръбска песен в дует. От музикалната изява, с която се е похвалил самият Алекса в социалните мрежи се вижда, че пеенето не е най-силното хоби на двамата шампиони по борба и не е като да прехвърлиш на мускули „Стената на смъртта“ или „Хималайската стълба“.

Това въобще не възпира влюбените да се качат на сцената, въпреки че според констатацията на някои по-крайни критици – по-скоро реват като карпатски мечки, отколкото да пеят.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Aleksa Erski (@aleksaerskii)

Алекса и Елица блеснаха със сила и физическа издръжливост в „Игри на волята“, но в новото социално предаване, в което се включиха мускулите не са от кой знае каква помощ, а на участниците са необходими по-изтънчени социални умения.

В къщата на „Елита“ пред всички обитатели Алекса и Елица си пожелаха през новата 2024 година да станат родители.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК