fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Актрисата отговори за доста пиперливи въпроси в новото шоу на Рачков

Елен Колева отново бе участничка в най-новото шоу на Нова телевизия, чийто водещ е Димитър Рачков. Актрисата разпали фантазиите на феновете си, признавайки пред водещия коя част от тялото си намира за най-секси.

„Дупето“, заяви красивата актриса без изобщо да се замисли, обяздвайки големия бик в „Родео“.
Елен беше напълно откровена и в още едно признание – имала е период в живота си, в който не е правила секс цели 9 месеца.

Личният живот на актрисата от години се следи зорко от светските издания. Тя придоби известност с любовта си с милионера Александър Найденов, собственик на известна марка за майонеза. Двамата имаха бурен романс, изпълнен с изневери, обвинения и скандали. След това Елен имаше връзка с писателя Калин Терзийски, която премина също доста бурно, припомня Дарик.

Неотдавна актрисата сподели снимки в социалните си профили, на които изглежда много щастлива в компанията на прошарен чужденец. „My man“, пише Елен под снимките, загатвайки, че това е мъжът до нея сега, но този път тя реши да пази личните подробности за себе си, а не да ги обявява пред аудиторията, както правеше досега.
„Какво не би яла на първа среща“, продължи с провокациите в предаването Рачков. „Нещо люто“, смигна му звездата от „Забранена любов“. И призна, че има любима песен от поп-фолк жанра – „Хабиби“ на Азис.

Елен Колева също така не скри, че ѝ се е случвало да излезе от вкъщи без бельо.

„Кого на тази сцена би искала да видиш по прашки?“, запита изненадващо водещия. Без изобщо да се замисля, актрисата се обърна към Рачков и му заяви право в очите „Теб“. Но, когато дойде време да каже кого би си избрала да ѝ прави компания на самотен остров, Елен посочи Милко Калайджиев. Самият певец с палав мустак остана изключително изненадан от отговора.

Пиперливи признания имаше пред Рачков и от Деян Неделчев – Икебаната. Оказа се, че ексцентричният музикант е чувал за себе си слухове, че е лесбийка.

Останалите гости в „С Рачков всичко е възможно“ бяха гимнастичката Симона Пейчева, Гергана Стоянова, Милко Калайджиев, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.