Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ако търсите ексклузивно място, което ще ви даде това екзотично усещане, знайте, че можете да намерите всичко това на най-неочакваното място в северната ни съседка Румъния.

Мястото, където да прекарате ваканциите си
Там има банани и палми и се намира само на час от Букурещ, Румъния.

От април може да останете на най-неочакваното място в Румъния

Съвсем близо до столицата, най-много на час път с кола се намира град Вифората, окръг Дъмбовица.

До началото на април дестинацията, за която планирахме да говорим, беше само затворена верига и тези, които имаха късмета да останат на най-неочакваното място в Румъния, можеха да изпробват всички предлагани услуги, както и буйните пейзажи.

И тъй като все пак говорим за пищност, трябва да споменем, че романтичното място, където се намира квартирата е заобиколено от бананови и палмови дървета, което му придава усещане за лукс и ексклузивност.

Crystal Loft Garden, мястото за почивка
„Crystal Loft Garden“, едно от идеалните места за отсядане. То предлага специално място, където да прекарате ваканциите си, заобиколено от стъкло, със семпли декорни елементи и щедро двойно легло.

Предимството на такова място за настаняване е, че през ясните нощи на свещи може да се любувате на небето.

Собствениците на това уникално, тучно място предлагат и басейн, разположен във вътрешния двор, сред зеленина и спокойствие. Трябва също да се отбележи, че този комплекс разполага само с 1 грандиозна спалня, баня, напълно оборудвана с кухня.

Не знаем точно, какви са цените за вечер в Crystal Loft Garden, но от това, което чухме, изглежда, че е заето през целия сезон тази година и след това. Въпреки това може да бъде в топ 5 на местата за почивка.

Места за посещение, много близо до най-неочакваното място в Румъния
В близост до тази дестинация в северната ни съседка се намира и окръг Дъмбовица. Това място също крие интересни туристически дестинации, много от които много близо до най-неочакваното място в Румъния, Crystal Loft Garden.

И така, ако имате достатъчно късмет да останете тук и имате кола, можете лесно да стигнете до Търговище, окръжния център, където да посетите Кралската цитадела и кулата Chindiei, или да изтичате до манастира Dealu. Също като туристически забележителности имате на разположение и Музея на изкуствата или този на Печатницата и Старата книга.

Можете да посетите Националния музей на румънската полиция, но да не забравяме и манастира Стела. Така че, ако решите да прекарате екзотичен престой в северната ни съседка Румъния, няма нужда да плащате големи суми за това. Имате всичко необходимо само на час път от Букурещ, в Crystal Loft Garden, на най-неочакваното място, където може да прекарате почивката си.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК