fbpx

Евро 2021 идва под открито небе в центъра на София

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Лятото ще мине под знака на страхотни спортни емоции.В петък, 11 юни, в Рим се открива Евро 2021 – голямото футболно събитие на годината. Отложено с 12 месеца, то ще събере погледите на континента, а и на света, като в 11 града на Европа ще има мачове и тръпка около тях.

От 11 юни до 11 юли, паркът зад музея „Земята и хората“ се превръща в неофициален 12-ти град на европейското с организирания EURO CAMP – мястото, където ще се гледат мачове, ще се пие бира, ще се играят игри, ще има емоции и настроение.

Шатрите вече са готови, екранът с размери 7х4 метра – тестван, а на него от петък тръгват мачовете.Със съдействието на Българския спортен тотализатор, ивентът ще е атракцията на софийското лято. Спорт тото за първи път участва в организацията на подобно мащабно мероприятие, а ролята на му е много важна. Именно БСТ е предвидил доста атрактивни „подправки“ към гледането на мачове – турнир по джаги, тенис на маса, плажен футбол и куп още изненади. Естествено, всеки посетител може да опита късмета си с любимите игрите на Тотализатора, които през целия месец ще се продават на място в фестивалния комплекс. А както знаем, игрите на Спорт тото имат мисия – помагат на спорта у нас.

Ще се гледа не само футбол. От 28 юни стартира „Уимбълдън“, ще има надпревари във Формула 1 и на екрана в парка всички тези събития ще се следят. В деветте дни без мачове ще има други ивенти, концерти и т.н.

С помощта на Столична община и Българския спортен тотализатор ще се реализира този камп. Предвидени са шатри с премиум видове бири, стрийт фууд с храни от: Бавария, оригинална паеля от Испания, барбекю, бургери, коктейли…

За изненадите на времето, шатра с размери 15х25 метра има готовност да подслони зрителите. Екранът от последно поколение е направен така, че да се приплъзва към зрителите за мачовете. За удобства и релакс са разположени шезлонги, пуфове за сядане, хамаци и кътове за четене..

Цялото събитие е насочено към семействата, към хора с деца, като е подходящо и за приятелски компании. Ще има шатра с настолни игри, забавни занимания, федербал, стрелба с лък…Предвидени са куизове, програма с водещ, както и друг тип събития за дните без мачове.

EURO CAMP стартира в петък, като ще работи след 15:30 часа в делничните дни до края на последния двубой (около полунощ), а през уикендите – целодневно с разнообразието му от забавления, с които времето до мачовете ще минава неусетно.

Така, че на 11.06 от 18:30 часа най-голямото футболно събитие идва в София, благодарение на активното съдействие на Българския спортен тотализатор и организаторите от BGLIVEMUSIC- Борис Гълъбов и Алекси Калев. Обещаваме ви настроение, както подобава на такъв форум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *