Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Сами Шийн внася малко лятно настроение в коледния сезон, констатира „People“.

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Дениз Ричардс, сподели поредица от снимки в Инстаграм във вторник, в които позира на открито сред зимен фон, облечена само в бял бански, съчетан с пухкави ботуши, а на главата си е сложила шапка на Дядо Коледа.

Русокосата тийнейджърка държи чаша в едната си ръка и се навежда напред, за да направи смешно лице до снежен човек.

„Гринч ми открадна дрехите тази година“, написа Сами в публикацията си, като обозначи местоположението си – тя в Уайтфиш, Монтана.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от ✩ sami sheen ✩ (@samisheen)

Това не е първият път, когато предизвиква коментари с поведението си, пише dir.bg.

И майка и дъщеря – Сами и 51-годишната Дениз Ричардс, си откриха акаунти в „OnlyFans“. Тийнейджърката каза тогава, че трябва да се съсредоточи върху положителността на тялото.

„Единственото нещо, което има значение, е да се уверите, че се чувствате комфортно с това, което публикувате, и да помните, че всички тела са красиви“, обясни Сами.

След като фен попита дали родителите ѝ са наясно с акаунта ѝ „OnlyFans“, Сами отговори, че майка ѝ е „изключително подкрепяща“.

Чарли обаче каза пред „E! News“, че не одобрява решението на дъщеря си. „Но тъй като не мога да я спра, я призовах да бъде стилна, креативна и да не жертва почтеността си“, каза той.

„Сега тя е на 18 години и живее с майка си. Това не се е случило под моя покрив“, добави 57-годишният актьор, станал особено популярен с ролята си в „Двама мъже и половина“.