Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Бившата кеч звезда, а сега известен актьор Дуейн Джонсън – Скалата прикова всички погледи към себе си с мил жест.

Преди месеци той реагира на тъжната история на зимбабвийския MMA боец Темба Горимбо, който призна, че няма къде да живее и оцелява, благодарение на храна, която му носи приятел.

32-годишният боец трогна всички с признание, че има само 7 долара в банковата си сметка и спи на постелка във фитнес зала.

Това накара Скалата да обещае, че ще му помогне и малко след това купи на зимбабвиеца нова и напълно обзаведена къща в Маями.

На кадри в интернет е заснета срещата му, а реакцията на Горимбо бързо обиколи социалните мрежи и вече е хит в мрежата. Новината идва на фона на това, че Скалата е получил 20 милиона долара за последния си филм.

„Никога не съм виждал този човек, но трябваше да отида в Маями, за да се видя с него. Трябваше да му помогна и да го прегърна. Наскоро той спечели първия си мач в UFC. Разбрах, че си е продал екипировката и с парите е купил помпа за чиста вода в родното си село. Никога никой не ме е молил да му помагам, просто реших да го направя“, заяви Дуейн Джонсън.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dwayne Johnson (@therock)

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.