Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ловецът на бежанци – Динко от Ямбол, най-сетне проговори за катастрофата на АМ „Тракия“, която бе предизвикана от негов камион. По-късно се оказа, че возилото е без технически преглед, застраховка и винетка.

„Първо по въпроса с ПТП-то. Най-важното е, че няма жертви. Такава злоба, такива коментари от ваша страна. Хора никой не е защитен. Всеки ден стават катастрофи. Камиони се обръщат постоянно. На ден ходя по няколко пъти, за да помагам. Моят камион, дето се обърна, ви изкара очите!

Ще си платя актовете, срещу държавата не мога да вървя. Шофьорът не е видял, че кара без преглед. Случва се. Всеки допуска грешки. Но вие ще си останете същите мишоци, които стоят пред компютрите и чакат техните да им дадат по 5 лв. Аз ще продължа да работя. А вие ще си останете долни, т*ъпи комплексари. Злобни и бълват негативна енергия. Аз се храня с нея“, каза във видеообръщение във Фейсбук Динко.

Под обръщението на ямболския бохем обаче заваляха още повече коментари – кои от кои по-злобни.

„Ква злоба бе! Плати си прегледа и смени гумите! Злоба вика хахахахахах“, пише един от потребителите.

А друг пита: „За гумите, защо не каза нищо“.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US