Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Кола за близо половин милион лева си купи Динко. Ловеца на бежанци от пролетта е горд собственик на последен модел Майбах. Цената на возилото с всичките му включени екстри е около 400 000-500 000 лева, коментират запознати.

В автомобила има всичко, за което човек може да мечтае. Лимузината е с два цвята – черно и бяло. Изработена е по поръчка, специално за ямболския бизнесмен. В купето всичко е в бяла кожа.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dinko Valev (@dinkovalev_official)

Динко е голям любител на скъпите возила. В автопарка му има редица тузарски автомобили, но Майбахът е черешката на тортата. Вълев, който през миналата година пострада тежко, веднага се похвали с новата придобивка. Той брои и немалка сума, за да смени номера на скъпоструващия звяр. Динко избира да няма цифри на него, а залага на еднакви букви. Повечето от колите на бившия брадър също са с такива номера, пише „България днес“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Dinko Valev (@dinkovalev_official)

С покупката на майбаха Вълев влиза в елитния клуб на българите, каращи една от най-скъпите коли в света. С него са баровци като Мая Илиева, семействата Баневи и Гущерови, както и фолкидолът Азис.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.