Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Дими Друмева, която миналата година бе отличена с приза “Модна икона на България” за 2022 година, се завърна на модния подиум. Поводът бе събитието, организирано от Нели Анастасова с благотворителна кауза “Красота, мода и благотворителност – ръка за ръка”.

Красавицата е сред най-добрите модели на Варна за последните две десетилетия, тв водещ, журналист, гурме критик, сомелиер и не на последно място ветроходец, а от скоро и капитан…

Благодарение на нейната покана станахме свидетели на чудесно и стилно модно събитие, което се състоя на 17 май 2023 г в “Юнашки салон“ в центъра на Варна. На събитието присъстваха над 300 елитни гости. Каузата бе благородна,
да се съберат средства за подпомагане на центъра за деца аутисти – “Живот под дъгата“, който е създаден и се управлява от Асоциация “Да съхраним жената“ в лицето на г-жа Йорданка Ненчева.

Гостите се насладиха на модното дефиле на бранда Neli Anastasova c креативен директор и дизайнер Нели Анастасова, стилен коктейл и неизбежните приятни срещи.

В проекта участваха някой от най-добрите модели в града сред които се откроиха Габи Генчева и Кристияна Йорданова – Мис Свят България 2022. В проекта се включиха и много други професионалисти в своята сфера с фото заснемането се зае Ивайло Начев, грима бе на Евелина Дойчинова, а за прическите се погрижи Теменужка Атанасова.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.