Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Деян Станчев положи клетва като народен представител от ПГ на „Обединени патриоти“. Това се случи в началото на днешното пленарно заседание и след решение на ЦИК, предаде репортер на БГНЕС.

Новият народен представител ще заеме мястото на Емил Димитров-Ревизоро в 30-ти Многомандатен избирателен район – Шумен. Това се налага след като Димитров стана министър на околната среда и водите.

В началото на заседанието депутатите почетоха с едноминутно мълчание паметта на акад. Благовест Сендов, който в понеделник почина на 87 годишна възраст.

Депутатите гласуваха още да се удължи и срокът за внасяне на окончателния одитен доклад на БНР от Сметната палата до 10 март.

На заседанието си днес депутатите освободиха и Владимир Савов от Комисията за финансов надзор. “За” освобождаването му гласуваха 151 депутати. До освобождаването му се стигна, след като на 20 януари Савов подаде оставка.

Той беше избран за член на КФН на 24 януари 2014 г. с 6-годишен мандат.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК