Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Двете деца на убитата 28-годишна Фанка Иванова от пловдивското село Поповица ще останат при свекърва й. И досега тя е полагала грижи за тях, ще продължи да го прави с подкрепата на социалните.

Предстои след изтичането на 72-часовата мярка на задържане на бившия съпруг на Фанка, прокуратурата да поиска постоянното му задържане, каза пред NOVA наблюдаващият прокурор Димитър Молев. Съдът ще решава дали да остави Александър в ареста в сряда.

Вчера разследващи изнесоха информация за убийството, но не и подробности за механизма, по който е станало. Очаква се това да се случи в съдебната зала.

Младата майка изчезна в петък сутринта, след което бе обявена за издирване. В неделя, малко преди обяд, полицията откри трупа й в изоставена постройка в село Поповица.

Жителите на селото са в шок от случилото се. Кметицата посочи, че Фанка никога не се е оплаквала, нито е подавала сигнали за нещо нередно при отношенията с вече бившия й мъж. Вчера стана ясно още, че мотивът за убийството е ревност.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.