Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Протестите в София и други градове продължават.

Блокирани остават възлови кръстовища в центъра на столицата – Орлов мост, подходът към булевард „Цар Освободител“ до президенството и булевард „Княз Ал. Дондуков“ пред Министерския съвет.

В ход е и подписка в подкрепа на исканията на протеста, информира БНР.

Нели и Ирина Симеонови, майка и дъщеря от Русе, също се подписаха:

„Искам промяна за младите. Подписът не значи толкова много промяна, аз не мога, но народът може“; „Искам да остана да живея в България – нормално, спокойно“.

Ирина Симеонова останала безработна и затова очаква следващите управляващи да обръщат повече внимание на младите:

„Бях проектен мениджър в българска компания. Отидох да се регистрирам в Бюрото по труда и те ми казаха, че такава позиция няма. Нещо куца“.

Към обяд подписите бяха около 1400.

Тази подписка е в отговор на другата, внесена в Съдебната палата срещу блокадите, заявиха протестиращи.

34-та поредна вечер на антиправителствени протести в София и страната с искане за оставка на правителството и на главния прокурор. По традиция недоволните от управлението се събират в района на президентството и Министерския съвет. Продължава блокадата и на Орлов мост.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК