fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Григор Димитров написа своята приказка на Мастърса в Париж и ще завърши годината като 14-и в света.

Да, хасковлията загуби финала с Новак Джокович, но въпреки разочарованието, той призна колко горд се чувства с постигнатото, предаде bTV.

„Горд съм. Това бяха и същевременно са и щастливи сълзи. Не искам да бъда прекалено негативен към себе си. Свърших много сериозна работа и съм благодарен отново да бъда на толкова голям финал, след като минаха толкова години. Трябва с екипа ми да оценим какво сме свършили и да продължим напред.

Налага се да преоценя толкова много неща за себе си. Вярата винаги е била в мен, но явно трябваше да си припомня някои неща. Не говоря само за вярата в играта си, а и за цялата работа, която влагам.

Бяха много предизвикателни седмици, като не е никак лесно да постигнеш всичко това и да бъдеш всеки един ден в пикова форма, но успях да го сторя с помощта на отбора ми и съм изключително горд. Малко почивка сега няма да навреди на никого“, завърши изказването на първата ни ракета пред френската версия на Eurosport и Ализе Лим.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.