Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти. Живея, обичам, пътувам, мечтая!“, това написа Глория в Инстаграм, която вчера стана на 50 години.

„Днес е моят юбилей! Благодаря на Бог за талантите и характерът, който ми е дал! На семейството и родителите ми за подкрепата и опората! На всички приятели и почитатели, за любовта и вниманието , към мен през годините! Пожелавам си здраве и още много хубави песни!“, добави примата на попфолка.

„Подарявали сте ми толкова незабравими моменти и срещи през годините! Благодаря! И аз имам малки изненадки за вас! Днес е премиерата на втората ни дуетна песен с любимата ми Тони Дачева “ Звезда на вечерта “, а на 28 ми юни 2024 година , очаквам всички мои почитатели в ЗАЛА 1 на НДК, да изпеем всичките си любими песни, и да отпразнуваме 30 години на сцена!“, написа певицата под своя снимка от каналите във Венеция.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК