fbpx

Гешев: Васил Божков се подигра с „Левски“ и феновете му, за да се спаси

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Васил Божков се подигра с „Левски“ и феновете му, за да спасява себе си. Така окачестви операцията с разнасянето на футболните акции главният прокурор Иван Гешев в студиото на БНТ.

„За мен това е подигравка с един от най-великите футболни клубове, с привържениците му и с името Левски. Ясно е, че става въпрос за поредна стъпка в определена защитна стратегия“, заяви Гешев.

„Това показва, че човекът, който го прави, не го интересува съдбата на клуба и не е левскар. Никой, който милее за съдбата на клуба, няма да направи това. Той го постави за заложник на собствените си интереси.“, категоричен е главният прокурор с уговорката, че случващото се в тази посока не е предмет на действия от страна на прокуратурата.

Той направи сравнението между стратегията на укриващия се в Дубай хазартен бос и банкера Цветан Василев, като отбеляза, че, разбира се, „обвиняемият Божков нася своите нюанси с журналист, който определя себе си като спиди зайче или пощенски гълъб с акции“.

Гешев призна, че не е чел поста на Божков в социалната мрежа, който твърди, че е снимка на оригинален чат с Владислав Горанов. „Честно да ви кажа, не си причиних това да чета тези есемеси. Колегите казаха, че в тях не виждат нещо, което да налага някаква правна реакция от страна на прокуратурата“, коментира Иван Гешев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *