Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ще се обърне ли решението на Георги да избере лично предимство срещу самия него, престои да разберем

В риалити формата „Игри на волята“ до голяма степен разбирателството в племената зависи от това дали имат храна и къде се намират. Доста често на реката съотборниците стигат до наистина тежки конфликти, които водят до разединение на племето.

Доказателство за това е самият Георги от Непобедимите, който още в началото на „Игри на волята“ след капитанска битка предпочете да вземе предимство за себе си, а не за племето, което включва доставяне на храна само за него до края на предаването независимо къде се намира племето.

И докато вчера плувецът си хапваше сладко, сладко на реката от пълните с изкушения чинии, неговите съотборници меко казано го гледаха злобно, радвайки се на останалите джанки, пише каналът на vbox7.

Егоистичното му поведение определено не се хареса на зрителите – все пак той дори не почувства грам неудобство от това, че другите седят гладни и го гледат как хапва всичко, което му поднесат: „Толкова е глупав, че не се сеща да се обърне поне с гръб“, „Това е вече нечовешко чувство“, „Какво сърце трябва да имаш да се тъпчеш до повръщане пред шест гладни човека“, „Просто за мен това си е жива гавра с хората“, коментират ядосани зрители. Определено това държание няма да бъде в негова полза – много жалко.