Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Гаф по време на церемонията на розата в предаването „Ергенът”, отново разпали коментарите на потребители в социалните мрежи. В един от последните епизоди, стана ясно, че не Виктор определя на кого да бъде връчена роза, а някой от продукцията му подсказва.

Докато ергенът раздава розите на своите избранници, глас в слушалката изрича името „Гери”. Само малко след това Виктор избира именно Гергана, на която връчва една от розите. Това не е първият път, в който зрителите се усъмняват в искреността на действията на Виктор, и смятат, че цялото предаване се развива по предварително изготвен сценарий.

След излъчването на епизода, гневни потребители не спестиха критиките си към продукцията.

„Поне като всичко е нагласено, направете го така, че да не си личи толкова. Загубихте изцяло интереса ми!“.

„От самото начало се знае, че всичко е нагласено. Стойностните участнички си тръгнаха, оставихте само змии за рейтинг“, гласят само част от коментарите, изписани на фейсбук страницата на формата.

Вижте и видеото от въпросния епизод:

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК