Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Новите Мис и Мистър „Св. Валентин“ станаха красивата русенка Светлозара Димитрова и с*кс символа от Бургас Али Алиев. Събитието се проведе снощи в популярно заведение в морската столица.

Традиционният конкурс за красота и талант се организира за 26-та поредна година от Национална модна агенция „Идея Прима“. Тази година впечатление новата зрелищна масовка в която участничките в конкурса дефилираха по бански костюми докато кандидатите за мистър влязоха в ролята на картоиграчи и гангстери от 60-те години на миналия век. Артистичните етюди са запазена марка на всяко събитие организирано от агенцията.

Освен в класическите турове с официални облекла и бански костюми, кандидатите за титлата Мис и Мистър „Свети Валентин“ впечатлиха многобройната публика и жури с модерни танцови и фолклорни изпълнения и кавъри на популярни песни.

След три оспорвани кръга – дефиле с бански костюми, официални облекла и задължителното представяне на талант, журито от представители на местния бизнес и шоу елит, начело с PR експертът Десо Димитров отличиха най-добрите с парични и предметни награди. Водещ на събитието по традиция бе фронтменът на агенцията Димитър Увалиев, който отново се представи блестящо.