Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Снощи в предаването „Един за друг“ влязоха и останалите двойки, които ще се състезават в романтичното шоу. В петък бе стартът на предаването с водещ Емо Чолаков и помощник-водещи Краси Радков и съпругата му Станислава Генчева, пише Actualno.com.

Двойките от снощи също са колоритни и различни, така че със сигурност ще има с какво да се запомнят от зрителите на NOVA. Ето кои са участниците, които влязоха снощи:

Първи са Александрина и Иван, които имат традиционно българско семейство с две деца.

Следващата двойка са Виктория и Явор, които са имали и хубави, и лоши моменти във връзката си, но от около месец отново са заедно.

Третата двойка, която влезе в „Един за друг“ във втория ден от излъчването на новия сезон, са Галина и Владимир. Те имат голямо семейство и определено знаят как да се справят със суматохата около себе си.

Четвъртите участници са Виктория и Георги. Георги е отслабнал с 30 кг, за да спечели любовта на Виктория, без да знае, че… тя вече го обича.

Димана и Христо се влюбват в нетипичната ситуация на учител и ученичка.

Следващата двойка са Милена и Цветелин Борисови, за които думата „ревност“ вече е заменена с думата „загриженост“.

Двете двойки, които се справиха най-бавно с първото предизвикателство в предаването вчера и днес, трябва поемат всички домакински задължения и да изпълняват всички желания на останалите двойки. Тази вечер официално бе съобщено на участниците, че Краси Радков и Станислава Генчева са новите водещи на „Един за друг“.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.