Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Тя е една от звездите с най-много любовни афери. Тя има два неуспешни брака и редица прекъснати връзки. Мадона е „материалното момиче“, което дори на 60 г. продължава да скандализира света.

През годините кралицата на попа не спира да провокира аудиторията си с музиката, текстовете на песните, както и религиозните си разбирания. Всеки, който иска да чуе някои от най-противоречивите ѝ проекти, може да го направи в TIDAL – услугата за разпространение на музика. Тя е създадена от рапъра Джей Зи, а сред собствениците на бранда е и самата Мадона.

Може да изберете някоя от 60-те милиона песни, които стрийминг услугата предлага. Там ще намерите голямо разнообразие от ексклузивни песни и албуми на топ артисти, включително най-новите произведения на любимите ви изпълнители. В България услугата се разпространява благодарение на VIVACOM .

https://www.instagram.com/p/BWM9iJjgyT_/?utm_source=ig_web_copy_link

През 2019 г. феновете на певицата отново имаха повод да говорят дълго за нея. През юли беше обявено, че след дълга юридическа битка, писмото на Тупак Шакур, адресирано до кралицата на попа, ще бъде продадено на търг.

https://www.instagram.com/p/BVamlNdhsyW/?utm_source=ig_web_copy_link

Три страници, написани на ръка, изпратени от затвора през 1995 г. Обяснение защо една връзка не може да продължи. 20-години по-късно пазената в тайна афера излиза наяве и е потвърдена от Мадона.

Какво се е случило между тях през 90-те?

Когато Тупак изпраща писмото си, той е на 24 година, а Мадона е прехвърлила 30-те. Двамата се срещат от две години, но не казват на никого за връзката си. А известният рапър решава да я прекрати заради страх от расизъм.

„Трябва да ти се извиня. Защото, както ти каза, не бях приятелят, който знам, че съм способен да бъда. Не защото съм лош или защото ти не бе достойна, но с риск да прозвуча твърде драматично, ефектът на расизма затруднява един млад черен мъж да покаже чувствата си към по-възрастна бяла жена“, пише Тупак.

Година по-късно рапърът е мъртъв.

https://www.instagram.com/p/Bh7Ae7plwCD/?utm_source=ig_web_copy_link

А писмото остава единствената следа за връзката му с Мадона.

„Ако те видят с тъмнокож, това не би поставило под заплаха кариерата ти, а от мен биха се отвърнали част от хората, които ме направиха това, което съм. Никога не съм искал да те нараня“, пише още Тупак, а накрая изразява надежда, че ще могат да останат приятели.

Стрийминг услугата TIDAL разполага с огромни каталози с българска музика и световни хитове, както и над 250 000 видеа и концерти. Благодарение на платформата ще се насладите на подкаст с музика от всички жанрове, както и на плейлисти, специално създадени за различни поводи и настроения.

Ако писмото на Тупак към Мадона е събудило вашия интерес – можете да си пуснете някои от хитовете на двамата изпълнители.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.