Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ще се опитам да организирам граждански протести против намерението на кмета Фандъкова и общинския съвет да вдигнат данъците на автомобилите. Цялата работа е да се вземат едни пари от хората. ГЕРБ се старае да вдига данъци, което не е добре. Достатъчно са постъпленията в държавната хазна, каза в ефира на БНТ Волен Сидеров, лидер на „Атака“ и общински съветник.

По думите му на 30 декември в Общината ще се обсъди план-сметка за парите за чистотата, с която той не е съгласен. „Няма никакво позоваване и анализ на база на какво се изчисляват тези 67 млн. лв… Чии са тези фирми, има ли, няма ли корупция? Защо толкова скъпо струва чистотата на София, която в крайна сметка не е чиста.“, смята Сидеров.

„Парламентът не само, че не ми липсва, аз съм много доволен, че не съм там. Не може да ми липсва парламент, в който се вземат антинародни решения“, заяви Сидеров.

Той е категоричен, че партията му няма как да е партньор на управляващите и няма да участва в Коалиционен съвет.

Сидеров коментира и оставката на социалния министър Бисер Петков с въпроса къде е оставката на заместничката му Султанка Петрова от ВМРО, която е изготвила „потресаващата“ Стратегия за социални услуги. Сидеров смята, че това министерство не е социално, а по-скоро работи за чужди НПО-та.

Относно протестите срещу издигането на Валери Симеонов като зам.-председател на Народното събрание, Сидеров заяви, че бившият му коалиционен партньор не трябва да е въобще в някакъв видим пост в политиката.

„Трябва да направя едно извинение, защото аз съм до голяма степен виновник той да е и в политиката, и в парламента“, заяви Сидеров.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US