Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Наша водеща стана тотален хит в социалните мрежи, след като се появи мъртво пияна в ефир навръх 1 януари. Става дума за водещата от кабеларката за попфолк „Фен ТВ“ София Джамджиева От клипове, хванали подозрителните й гримаси и жестове, които се разпространяват скоростно в нета, се разбира, че тя самата е осъзнавала как е принудена да излезе пред камерите „на черешата“, пише hotnews.bg.

Джамджиева, която стана популярна с участията си в риалити предаванията на Маги Халваджиян „Като две капки вода“ и „Пееш или лъжеш“, е била дежурна в новогодишната нощ в предаване, приемащо и изпълняващо зрителски музикални поздрави. „Не изглеждам ли малко странна – пияна и надрусана, каквато ме обвиниха, че съм?!“, пита един от феновете си тя и безразборно ръкомаха с ръце.

Кадрите ясно показват, че тя не успява да овладее и тремора, завладял я след доволното количество изпит алкохол, а на няколко пъти интимните й части аха-аха да се видят в ефир, докато нервно водещата сменя позите на стола заради видимо неудобство, причинено от промилите в кръвта й.

Джамджиева е дъщеря на известната актриса Албена Чакърова, а баща й е покойният Емил Джамджиев, някогашен съпруг на великата Виолета Гиндева.