Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След публикацията за внезапната смърт на внукът на Робърт Де Ниро – Леандро, се появиха много въпроси – как е починал тийнейджърът и защо?

„Някой му е продал хапчета с фентанил, за които са знаели, че са подправени, но все пак са му ги продали. Заради всички тези хора, които се хвалят, че продават и купуват тази отрова, синът ми си отиде завинаги“, написа Дрена Де Ниро, предава NOVA.

Според скорошен доклад на американските центрове за контрол и превенция на заболяванията през 2021 г., близо 70 000 души в САЩ са починали от свръхдоза с наркотици, в които има фентанил, което е почти четирикратно увеличение за пет години. Според доклада до 2021 г. около 2/3 от всички смъртни случаи от свръхдоза ще бъдат свързани с мощния синтетичен опиоид.

Тя публикува в понеделник изявление в социалната си мрежа. „Благодарим ви за цялата любов и подкрепа и ви молим да ни дадете лично пространство в този момент, за да преживеем тази безутешна скръб.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Drena (@drenadeniro)

Припомняме, че Дрена Де Ниро съобщи за смъртта на сина си в публикация в Instagram в неделя.

„Ти беше моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било чисто и истинско в живота ми“, гласи част от изявлението ѝ.

Актрисата е дъщеря на легендарния актьор, който също изрази скръбта си от загубата.

„Дълбоко съм покрусен от кончината на любимия ми внук Лео“, казва Робърт де Ниро в изявление за CNN. „Много сме благодарни на съболезнованията от всички. Молим да ни бъде предоставено уединение, за да скърбим за загубата на Лео“.

Леандро Де Ниро Родригес участва, заедно с майка си, във филма от 2018 г. „A Star Is Born“ заедно с Брадли Купър и Лейди Гага. Сред другите му актьорски прояви са „Cabaret Maxime“ през 2018 г. и „The Collection“ през 2005 г., според IMdB.