Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Влак е блъснал лек автомобил на жп прелез в Карлово. Пострадали няма, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Сигналът за инцидента е получен в районното управление след 23:30 ч. Според първоначалните данни при преминаване през прелеза лек автомобил „Фолксваген“ останал между двете бариери, спуснати в очакване на влакова композиция.

След като направили неуспешен опит да избутат автомобила, пътуващите в него двама 18-годишни бързо се отдалечили на достатъчно разстояние, без да бъдат засегнати от последвалия удара.

Водачът на автомобила и машинистът са тествани за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите им са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство за изясняване на причините за случилото се.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК