Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Владо Карамазов, който беше лицето на екстремното риалити шоу, може и да не е водещ на „Сървайвър“ този сезон, но отново прикова погледите и със сигурност коментарите за него са далеч по-положителни, отколкото за заместника му в шоуто – Ваня Джаферович, пише Шоу Блиц.

Новината за рокадата шокира всички, защото никой дори и не подозираше, че един от най-известните актьори у нас може да бъде заменен от тази позиция. За сметка на това новият водещ засега привлича хейта като магнит и неодобрението на зрителите нараства с всеки следващ епизод.

Междувременно вместо в Доминикана, където се снима новия сезон на екстремния риалити формат, Владо Карамазов се показа в доста любопитна компания и местенце. И във видимо много добро настроение. Актьорът яхна магаре в китно родно село, но не спомена къде е.

„Владо, всички те искат в Сървайвър! Хайде връщай се! Без теб, като водещ предаването не е същото!“, пък му пише един от виртуалните му последователи. А друг бързо добавя: „Евтиното винаги излиза по-скъпо“, визирайки заместника на актьора в шоуто – Джаферович.

Владо Карамазов поясни при старта на шоуто, че не се е отказал сам от позицията на водещ на „Сървайвър“, а е бил изхвърлен от формата, при това съвсем неочаквано.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.