Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Формата “Като две капки вода” е в целия си блясък и продължава да радва всеки понеделник феновете на предаването с невероятните изпълнения на колоритния състав, който продуцентите са подбрали тази година. Журито начело с Фънки, Любо Киров, Хилда и Веслин Маринов не спира да се удивява от резултатите, които показват участниците, като със сигурност един от тях блести много по-ярко и според мнозина вече е сигурния победител в “Капките” този сезон.

Владимир Зомбори започна ударно надпреварата с имитацията на Джъстин Тимбърлейк, като никой не очакваше да успее да надгради, след невероятно превъплащение на американския певец, след седмица обаче той успя да разтопи сърцата на хиляди с безупречната имитация на Адел и песента Hello, като мнозина спрягаха изпълнението му, като едно от най-добрите в историята на предаването “Като две капки вода”

Тази седмица талантливият актьор успя да пресъздаде по своя уникален начин американската тигрица Кейти Пери и изпя нейния хит Roar – едно от най-гледаните парчета в Youtube за всички времена. Изпълнителката с цели 9 сингъла №1 в класацията “Хот 100” на Billboard, беше пресъздадена от Влади, който доказа за пореден път, че дори и женските образи не могат да му се опрат, пише Mozache.

Влади Зомбори се появи по поличка с цветя, фалшив бюст и венец от изкуствени цветя, като гримьорите се бяха постарали да представят образа на Кейти Пери по перфектен начин, усмихвайки стотиците гости в залата и хилядите зрители пред малките екрани.

“Влади победи отново! Той реши, че няма да се даде и сякаш на пук на последното си появяване, след което го съсипахме, той днес се върна и ни показа показно как се прави шоу на световно ниво” – похвали изпълнението на Влади Любо Киров

“Това за мен беше едно от най-добрите ти изпълнения до сега, грима уникален, но това, което искам да акцентирам е как намерихте сила въздух да изпеете песента, при това уникално шоу, което направихте за тези три минути и половина. Ти влезе абсолютно в образа и го направи уникално” – сподели Веселин Маринов

“Браво, Браво, Браво” – беше лаконичен Фънки, а Хилда също не скри похвалите си, като призна че Влади се е справил по абсолютно съвършен начин.

В крайна сметка Владимир Зомбори грабна първото място за вечерта, като жури и публика гласуваха за екстравагантното му превъплащение в Кейти Пери. Втори остана Иво Аръков с имитацията на Елвис Пресли.

Следващия понеделник, Влади ще се потопи в образа на Майкъл Джексън!