Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Руският президент Владимир Путин отвърна на западните лидери, които преди няколко дни взеха на подбив мъжкарския му имидж, шегувайки се какво им трябва, за да изглеждат по-корави от него. В четвъртък Путин каза, че те ще изглеждат „отвратително“, ако се опитат да му подражават, показвайки голо тяло, пише „Медиапул“.

Този коментар той направи в четвъртък по време на посещение в Туркменистан, в отговор на въпрос за шегите на западните лидери по време на срещата на Г-7. Докато се настаняваха за първото си заседание, британският премиер Борис Джонсън беше чут да пита останалите дали трябва да остане със сако, а след това добави: „Всички ние трябва да покажем, че сме по-корави от Путин“. На което канадският премиер Джъстин Трюдо отвръща „И да яздим голи до кръста“.

През годините руският президент обичаше да се появява редом с животни на режисирани медийни събития. Путин е яздил кон гол до кръста, галил е полярна мечка, управлявал е моторизиран делтаплан и т.н. Напоследък не е позирал за подобни фотосесии.