Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът“, писа „Уикенд“. Промяната не се изразява в личностно преобразяване и израстване като следствие от общуването с един мъж и 21 други жени, а в чисто физическо преобразяване. Тя като че ли си е сменила лицето.

От пръв поглед се вижда, че съблазнителката Виктория има ново лице, само че по него е пипано прецизно и професионално. За разлика от повечето родни изкусителки, които си правят корекциите така, че от пръв поглед да се забележи точно какво е рязано и надувано по тях, Капитонова явно е била при специалист, който си разбира от работата, и я е направил по-красива, без да я дяла като с тесла. Поправени са съвсем дребни детайли, за да светне лицето ѝ. На най-новите клипове, с които рускинята се хвали, тя изглежда с по-големи очи, като горният клепач е повдигнат. В същото време скулите ѝ са по-изразени, а носът като че ли е малко по-тънък и по-заострен в сравнение с преди. Личи си, че рускинята е вложила доста пари, за да постигне тези леки, но съществени корекции. В същото време е пропуснала любимото на българките помпане на устни. Не е сложила и силикон в бюста си, както обичат да правят родните звезди. Явно Капитонова държи да изглежда естествена, макар че на практика вече не е.

Виктория, която доскоро беше позната основно с готварските си изяви в шоуто на Би Ти Ви „Мастършеф“, като че ли напълно е забравила как се върти черпакът. Вместо да показва в социалните мрежи манджи и да споделя рецепти, както преди, тя май се опитва да замести напусналата страната ни своя сънародничка Наталия Кобилкина. Капитонова е започнала да прави семинари за развиване на успешен бизнес. Предлага ритуали за обучение за постигане на финансово изобилие, календар за парични ритуали, наръчник за добър стил и др. Вместо да се занимава с готвене, тя вече твърди, че изучава паричните енергии и преподава уроци за привличането им. Ако се намерят хора, които да ѝ се вържат, със сигурност ще привлече доста парични енергии към себе си, но не е ясно дали същото ще се случи и с нейните ученици.

Говори се, че именно рускинята е спечелила „Ергенът“. Шоуто е снимано през лятото. За победителката не е предвидена финансова награда, но пък Капитонова най-вероятно е влязла в риалитито заради славата, така че ситуацията я устройва.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК