Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Виктория Георгиева вече е избрала песен, която ще изпълни на „Евровизия“. В своята равносметка за изминалите 12 месеца, тя сподели, че едно от желанията ѝ за 2019-а е било да представи страната ни на песенния конкурс.

„Преди няколко дни намерих стария си тефтер, в който на 1.01.2019 бях записала какво искам да ми се случи през 2019-а! Оказва се, че да представя #България на #Евровизия е била една от мечтите и целите ми! Освен това си бях пожелала да напиша своята първа песен, да започна да работя по мой самостоятелен албум и да записвам в Америка!“, написа изпълнителката във Facebook.

Да се представи достойно на „Евровизия“ е желание номер 1, което Виктория си пожелава за следващите 366 дни.

„Това изисква много отдаденост – усилени репетиции и подготовка, за които съм готова и ще дам всичко от себе си. Това е страхотна отговорност, но имам страхотен екип зад себе си, който много вярва в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме представи най-добре като артист и ще докосне всички. И мисля, че вече я имам!“, обясни тя.

Друго нещо, към което се стреми певицата, е да реализира първия си европейски албум – желание, за което я чака много работа.

Георгиева, която стана известна след участието си в музикалния формат „X factor“, се надява, че новата година ще й поднесе много възможности и през нея ще може да отделя повече време за семейството и приятелите си.

„Благодаря ви за подкрепата през 2019-а! Пожелавам ви страхотна 2020-а!“, пише още тя в социалната мрежа.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US