Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Една от най-забавните и атрактивни двойки в четвъртия сезон на „Един за друг“, която напусна шоуто на метри от финала, повдигна завесата към най-личните и щастливи моменти от живота си. Иван и Александрина бяха гости в ефира на „На кафе“.

Как любимците на зрителите попадат в най-романтичното риалити?

„Идеята да ни запише в предаването беше изцяло на Сани. В началото аз бях много против. Не ми се искаше да се правим на шутове. Не мислех, че ще ни изберат като знам какъв ни е късметът. Но Сани каза, че сме длъжни да пробваме, пък каквото стане. Не я интересуваше колко време ще останем в играта, за нея беше важно да се запознае с Гала. Не пропуска нито едно предаване. Не знам дали има по-голяма фенка на „На кафе“ от нея“, спомня си Иван.

„Аз от своя страна си паснах с Краси Радков. От ден първи мисля, че срещата ни не беше случайна. Забавлявахме се, веселихме се“, допълва Иван.

„Хората на улицата ни разпознават. Спират ни, прегръщат ни, все едно ни познават. Наистина сякаш всяка вечер сме били в домовете им. Чувството е странно, но е уникално. Много е готино“, споделя Сани и признава, че не им е било лесно да се организират, за да влязат в риалитито.

„Аз бях подготвен да отсъствам максимум две-три седмици. Не мислех, че липсата ми навън ще се усети особено. Когато стана ясно, че няма да излезем толкова бързо, бях сигурен, че навън всички са ни набрали. Но близките ни са доволни от представянето ни. Ние също. В баничарницата ни е върволица. Някои клиенти не идват да закусват, а само да ме видят“, шегува се Иван.

Сани разказва, че най-много се е ядосвала на игрите с въпросите. „Приемах ги лично и си поплаквах. Опитвахме се да напаснем логиката си. Но не беше никак лесно“, каза участничката.

Запознанство по интернет

Иван и Сани разказват, че се запознават в интернет, въпреки че живеят в един град. По онова време той е доста по-свит и притеснителен. „Пишеше ми и усещах, че има интерес. Обаче не беше настоятелен. Един ден му поисках номера. Когато му се обадих, сякаш си беше глътнал граматиката. Видяхме се и не бих казала, че беше любов от пръв поглед. Оженихме се на седмата година от запознанството ни. Един ден през месец юни, след 12-часова смяна на работа, се прибрах вкъщи. Иван беше направил романтична вечеря с вино и свещи. Падна на колене и ми предложи“, спомня си Сани.

По какъв любопитен начин Сани е съобщила на Иван щастливата новина, че чакат бебе, и коя е най-голямата радост в живота им, гледайте във видеото.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.