Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки защити депутатката от своята парламентарна група Елена Пешева. В Интернет пространството изтекоха полуголи снимки на Пешева.

На тях народната представителка, която е и част от Комисията за нова Конституция, позира на сцена по бельо. Пешева твърди, че фотографиите са от преди 15 години и са направени по време на конкурс за красота „Мис Плеймейт“.

Ето какво написа той:

„Познавам Елена и семейството й от години. Преди да я поканя в листите на ВОЛЯ и пловдивчани да й дадат доверието си, тя беше успешна бизнес дама, уважаван мениджър на солидна софтуерна компания в сферата на сигурността.

Наистина толкова ли ниско паднаха и толкова ли са безсилни враговете на ВОЛЯ, че опряха до едно нейно участие в конкурс за красота преди 15 години!? Жалка работа.

Както казват мъдрите хора – Има по-страшно оръжие от клеветата. Истината!“

По-рано Пешева също писа по адрес на снимките: „Работила съм усърдно и честно, винаги съм се стремяла да съм съпричастна и да помагам, с каквото мога. Хората, които ме познават, знаят, че съм открит и емоционален човек, борбена съм и подхвана ли нещо, не пускам, докато не го осъществя! Нямам от какво да се срамувам, още по-малко за нещо, което се случило преди 15г.!“.