fbpx

Веселин Марешки: В неделя си изберете служители, а не алчни господари

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Безплатните лекарства за ученици и пенсионери не само са възможни, но и необходими. Защото един народ се познава колко струва по грижата му към децата и възрастните. С едната ръка да обещаваш по-високи пенсии и детски надбавки, а с другата да ги отнемаш за лекарства, е не само нечестно, но и лицемерно. Това е истината”, твърди лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Днес хиляди пенсионери избират между това да си платят сметките и да си купят лекарствата за месеца. И когато парите не стигат, какво да правят – да се лекуват до 15-о число, а после болестта да чака!

По думите на политика, държавата има пари за безплатни лекарства. Това ще струва два пъти по-малко, отколкото хората плащат, защото тя купува на едро.

Марешки призова политиците да спрат с празните си обещания. Според него старите партии са имали 30 години да изпълнят поне едно нещо от големите си програми, но нищо не са свършили. „Аз, ако имам такъв служител, който само обещава, а насреща няма резултати, не 30 години, не 30 дни, 3 дни няма да го търпя. В политиката народът е работодателят. По време на избори българите назначават. Нека народът си избере служители, а не алчни господари! Нека изпратят в парламента хора, които ще направят лекарствата безплатни за ученици и пенсионери. Ако го искат, призовавам ги да ни го гласуват като задача в неделя. С номер 24!”, заяви Марешки.

Купуването и продаването на гласове ​е престъпление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *