Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След вчерашната поредна акция по изземване на културни ценности от колекцията на Васил Божков, реакцията на хазартния бос не закъсня. Бизнесменът с 19 обвинения, който се намира в Дубай, отправи конкретна закана. Този път директно към депутата от ДПС Делян Пеевски. Ето какво написа Божков във фейсбук:

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски. Инструментът, както обичайно, е прокуратурата. Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки – Иван Мирински. Той се разпорежда с действията на прокуратурата и с полуграмотните чиновници, участващи в разграбването.
На всеки от участвалите в разграбването държавни служители ще бъде потърсена персонална съдебна отговорност. Иван Мирински също ще отговаря за действията си пред закона.
С Шиши ще се разправям лично.
#БъдетеЗдрави

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК