Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Алфа мъжкарят Пеньо Гатевски, който много държи да го наричат Гатьо и се държеше в досегашното си племе в „Игри на волята“ сезон 5 – „Гладиатори“ като в казарма, командвайки останалите като подполковник, отдавна си е намерил майстора.

Гатьо, който за свое нещастие по ирония на съдбата се озова в женското племе „Амазонки“ е бил здраво ступан на ринга. Разкрасил го е хубаво Вайс от втория сезон на екстремното риалити, разказа самият той в подкаста на Ники Чакалов от предното издание на шоуто – ЧакалСаst. Двамата не са се засичали на Арената, тъй като са участвали в различни сезони, но пък са се срещнали на ММА ринга. А самият бивш военен и настоящ телохранител също пусна в социалните мрежи част от епизода на подкаста, съдържаща и кадри от провелата се преди време битка помежду им, загубена злощастно от него, сподели „Телеграф“.

Вайс разказа, че двубоят е приключил в негова полза за около 4 минути в първия рунд, въпреки че е бил „тегав“, а той не бил се качвал на ринга от 8-9 месеца след няколко операции.

Колкото до участието на пловдивчанина Гатьо в Игрите, Вайс бе категоричен, че той се е провъзгласил за лидер на племето си с думите: „Слушайте сега момчета, мене ще ме слушате!“, но реално нямал качества за подобна роля, а и за нея останалите трябвало да те посочат сами.

А Гатьо явно доста страда, че бе пленен от Амазонките и никак не го крие, след като пусна в Инстаграм профила си снимка от култовия филм „Гладиатор“.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.