Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Гост в „Шоуто на Цитиридис“ бе Жорето Кучков от Котел. Най-голямата му мечта е да стане двойник на неговия идол Николета Лозанова и хвърля всички сили в тази посока, пише Vihrogon.bg.

Все още съм Жоро, защото си харесвам името, но женското ми име е Жанет. Имам още какво да подобрявам, мисля да сложа едни имплантчета. Не искам да си сменям пола, така се чувствам по-екзотична и по-специална.

Разказа за себе си, че е влюбен в доста по-възрастен мъж, с който пътува по света. Хасесва коментарите за себе си, дори го забавляват повече, отколкото да го наранят. Сега след промяната много повече го харесват. За стремежа си да прилича и подражава на Николета Лозанова разказа:

Аз съм й голям фен, имам даже татуировка с нейното име. И аз като нея харесвам футболисти.

Мечтата му е максимално да се доближи до нейната визия и работи по външния си вид, като смята да постави импланти и още подобрения по тялото си.

Зрители коментираха, че има донякъде прилика с нея и ако оправи още някои дребни детайли ще постигне съвършенство.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК