Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Българка се оплака от ценоразписа за плажни принадлежности в Гърция. Тя посетила бийч бар, при което установила, че цената за шезлонг е 30 евро.

„Вчера бяхме на морето в Гърция, в Ароги. На бийч бар Нисос ни поискаха 30 евро за шезлонг, като любезно ни обясниха, че чадърът е безплатен. Ходили сме много пъти там, такова нещо не е било до сега.“, споделя Илияна Карагяурова.

Според потребители най-вероятно става дума за недоразумение и сумата е за консумация.

„30€ консумация и не е за шезлонг, а за 2 шезлонга с матраци и хубава сянка“, отбелязва Веселин И.

„Като ползвате чадър трябва да консумирате най малко до 30 евро. Ползвате чадър без да поръчате – това няма как да стане.“, добавя Емилия М.

„Вероятно са ви искали 30€ консумация, а шезлонгът и чадърът си влизат в това.“, пише Маринела Д.

„Няма такова нещо! Живея в Паралия Меси и пред нас е бийч бар „Cameo“. Напълно обновен това лято. Шезлонг с чадър , масичка и кресло срещу кафе с вода -4.50 евро, цял ден!“, разказва П. Василева.

Други добавиха, че има промени в цените в южната ни съседка, но са сравнително малки. А други посочиха, че все пак си струва.

„Морето е топло и чисто поне“, пък споделят нашенци, посетили Неа Перамос.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК