Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ако името на Цвети Василева ви се струва познато, то най-вероятно сте я виждали зад волана на единственото в България Bugatti Chiron Super Sport или пък зад волана на едно от първите Lamborghini Urus Performante у нас.

Българската красавица сега ще се движи с друг “расов звяр” по родните и не само, улици, след като преди броени минути качи ново видео в своя YouTube канал, пише Факти.бг.

Там тя показва как конфигурира чисто новото Lamborghini Revuelto, което подозираме, че също ще бъде едно от първите по българските улици, ако не и първото. Цвети и нейната половинка Ваньо Алексиев имат добро резюме в листите на италианския производител, след като в гаража им са присъствали няколко автомобила от марката. Не отдавна Цвети Василева публикува видео от представянето на модела в Европа в своя Instagram профил.

Припомняме, че Lamborghini Revuelto е най-новото попълнение в гамата на марката. Топ моделът на италианците има заменя Aventador като използва бензинов 6.5-литров V12 двигател, заедно с три електромотора за системна мощност от 1001 конски сили.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК