Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Нашенец реши да изрази мнението си относно това къде е по-добре да почиваме през лятото. Според него колкото и туристите да се опитват да защитят и рекламират нашето Черноморие, то в Гърция наистина нещата стоят по много по-различен начин.

Българинът с никнейм @chichovilyubo в TikTok разказва какво точно е получил срещу само 5 евро на един от гръцките плажове.

Ето какво каза нашенецът:
Понеже виждам, че всички родолюбци обясняват, че в Гърция е по-зле, ще ви покажа следното. И на мен ми се иска да ходим по българското Черноморие, но ситуацията е следната.

Тук има шезлонг, чадър, още един чадър, дето човека ми го сложи, за да не ми пече на гърба, две води, домашна лимонада и паркинга и за това съм платил 5 евро. Мога да си седя цял ден. Сега, не е много яко така да си седя, но МОГА и никой няма да дойде да ми се прави на интересен. Това е положението.

Хората освен това са супер приятни. Ние се запознахме, тяхно си е заведението. Супер мили са, поздравяват ни всяка сутрин и въобще нищо общо!

@chichovilyubo #stitch with @Sanya’s world/ Travel blogger За Гърция. #bulgaria #pochivka ♬ original sound – ЧичоВиЛюбо

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.