Не бъдете безразлични! Споделете новината:

С трогателно видео отбелязаха 68-мия рожден ден на легендата Брус Уилис най-близките жени в живота му. Актьорът, чиято деменция напредва с много бързи темпове, буквално бе заобиколен от любов на празника си.

Прекрасното му голямо семейство се събра и му изпя „Честит рожден ден“, а бившата му съпруга Деми Мур публикува видео от момента.

В него Деми и сегашната му съпруга Ема пеят заедно с петте му дъщери.

Припомняме ви, че след тъжната новина с деменцията, с която бе диагностициран актьора, семейството му е по-обединено от всякога. Деми и Ема имат страхотно приятелство, което гарантира, че и петте дъщери на актьора ще растат като сестри.

Брус има дъщери Румър, Талула и Скаут от брака си с Деми, както и дъщери Евелин и Мейбъл от Ема. Самата Ема сподели видео на моменти с Брус през годините и му пожела честит рожден ден с мило съобщение.

„Той е чиста любов. Той е много обичан от всички ни. Винаги ще го обичам. Честит рожден ден, мили мой“, написа тя и добави: „Моето желание за рождения ден на Брус е да продължиш да го споменаваш в молитвите си, защото чувствителната му душа ще го почувства. Благодаря ти, че го обичаш и се грижиш за него!“ По-големите му дъщери също споделиха емоционални публикации за този специален ден.