fbpx

Братя Готвачи – с отношение към детайла. Желание + Любов + Енергия = Истинска, Вкусна Храна

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Братя Готвачи“ ООД е една по – различна търговско-консултантска компания създадена с много енергия, желание и индивидуално отношение към клиента. Основана е от двама професионални готвачи с много опит и знания в сферата на продуктите необходими в кухнята на едно заведение за хранене, ресторант или хотел. Братя Готвачи залага на добрите търговски взаимоотношения с доставчици, производители и партньори.

Компанията разполага със собствена складова и логистична структура, производствена база за приготвяне и подготвяне на продукти и разфасовки по желание на клиента.
Повече от 10 години, екипа специализира в различни проекти, менюта и задачи с едни от най-популярните вериги заведения и хотели в страната.
Братя Готвачи са ангажирани в проекти за оптимизация на текущи работни процеси в индустриалното хранене. Притежават опит в кулинарният бранш, както в България, така и в чужбина.

Компанията е специализирана в извършване на търговска дейност в сферата на храните и кулинарията, качествено консултиране на ресторанти, заведения за хранене и хотели, доставка и логистика на подбрани хранителни продукти и заготовки.

„Гордеем се с това, че предоставяме отлично качество и обслужване на клиентите и разбираме важността на устойчивия бизнес, поради което работим в тясно сътрудничество с нашите партньори и клиенти, за да се погрижим точно за специфичните им изисквания и нужди. Нашият специализиран екип работи усилено, за да осигури най-доброто качество, така че да можете да създавате невероятна и вдъхновяваща храна.“

Продуктите на Братя Готвачи се приготвят с помощта на френската концепция за готвене, известна като „Су-Вид“.
Месото е напълно натурално без окрехкотители, без алергени и без консерванти.

Предмиства на Су-Вид метода

  • Не води до обезводняване и изсушаванe
  • Пречи на окисляване на липините
  • Съхранява продукта по-дълго време
  • Запазва аромата и соковете
  • Запазва витамините и мазнините
  • Постига по-нежна консистенция Какво ни отличава?

„Вниманието към детайлите и отношение към качеството е това, което ни отличава. Отделяме време и внимание, за обработката на нашите продукти.“

Братя Готвачи
„Предварително опакованите протеинови продукти в стил Су-Вид позволяват на готвачите бързо и последователно да възпроизвеждат готвене от нулата, което им дава шанс да отделят повече време на креативните аспекти на разработването на менюто“, вярват в компанията.

Су-Вид метода осигурява продукти с консистенция по текстура, аромат и качество, имащи висока хранителна стойност, ниско съдържание на мазнини и не съдържа никакви консерванти или добавки. Усъвършенстването на този уникален процес на готвене винаги е бил движеща сила и мотивация за Братя Готвачи. На този етап компанията с радост и гордост представя богатата си продуктова гама, като продължава да разработва иновативни хранителни решения на бъдещето.

Отношение към Качеството

„Ние сме упорити. Вярваме, че правим нещата по правилния начин. Няма обходи. За нас високото качество е основна линия. Това е основата. Ние поддържаме нашите стандарти високи, а толерантността ни към компромиси нулева. Потребителите ни заслужават същото високо качество.“

„Ние сме за иновациите“

Експериментираме. Нови идеи, нови вкусове, нови продукти за потребителя, търговеца на дребно и доставчика на храни. Никоя идея не е лоша идея. Ние създаваме среда за нашите служители да мислят извън рамките и да се учат от проекти, които ни помагат да растем и да се усъвършенстваме, така че постоянно да ви предоставяме уникални продукти, които вашите потребители харесват и търсят.

Оказва се, че упоритото отстояване за поставяне на качеството на първо място е популярно предложение на пазара.

Какво е Су-Вид?

Изключително качество и удобство за вашата кухня

От Френски език означава „под вакуум“, Су-Вид е иновативната техника за готвене, при която храната се затваря с вакуум, след това се готви бавно на водна баня при прецизно ниски температури за продължителни периоди от време. Тъй като 100% от естествените качества на храната са заключени отвътре, този внимателно контролиран процес постоянно произвежда забележителни текстури и аромати, за разлика от всеки друг конвенционален метод на готвене.

Как ще ви е от полза това?

✔Постоянно качество

Прецизността на Су-Вид дава последователни и повтарящи се висококачествени резултати. Ето защо готвим по метода Су-Вид, така че можете да сте сигурни, че нашите меса и ястия винаги ще бъдат нежни, сочни и приготвени до съвършенство от край до край, всеки път.

✔Питателна и вкусна

Нашите продукти са не само с ниско съдържание на мазнини, без съдържание на консерванти или добавки, деликатната природа на Су-Вид запазва естествената хранителна стойност, като същевременно подобрява аромата и задържа влагата. Резултатата? Интензивен вкус, който никога не можете да сбъркате.

✔Гарантирана сигурност

Нашите храни са вакуумно затворени и напълно пастьоризирани, като елиминират всички вредни бактерии, като естествено се възползват от изключителен срок на годност.

В нашите изцяло натурални продукти това означава без нитрити или нитрати, без добавки, без изкуствени оцветители, аромати или съставки и без консерванти.

Братя Готвачи – 100% вкусно, 100% истинско

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *