Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Братът на комика Димитър Рачков, който излезе тихомълком от затвора преди няколко месеца, вече е решил да скъса с престъпното си минало и да продължи живота си като отговорен и почтен човек. Петър Рачков, който изтърпяваше присъда в Бургаския затвор, след като преди години бе осъден за притежание на дрога, вече е при семейството си.

Той публикува няколко снимки от живота си извън затвора в социалните мрежи. Единият от кадрите е с дата 16 юни. На фотоса се вижда, че Петър се е прибрал при половинката си Златина, от която има две деца, а двамата са си подарили романтично бягство сред природата след дългия период далеч един от друг.

Петър с любимата жена

Зад решетките 42-годишният брат на актьора е значително побелял и се е променил до неузнаваемост, но въпреки това визуалната прилика помежду им е все така очевидна, посочва в. „Ретро“. Петър и батко му Димитър в последните години не бяха в цветущи отношения и не е ясно дали са успели да се сдобрят и да си просятт. Отношенията в семейството се обтегнаха до крайност след последния арест на Петър и влизането му в затвора. Комикът отказва да говори на тази тема публично и близки до него споделят, че трудно преживявал честото присъствие на по-малкия си брат в криминалните хроники.

Петър бе тикнат зад решетките през април 2021 г. 42-годишният бургазлия се сдоби с присъда за разпространение на наркотици. Той се призна за виновен за това, че на 15 август 2020 г. в Бургас е държал наркотични вещества – метамфетамин и амфетамин. Месец преди това пък се бе забъркал в друг скандал – блъсна полицейска патрулка край Бургас, опитвайки се да избяга от служителите на реда, тъй като седнал зад волана без документи.

Сега, след престоя зад решетките, Петър се е променил и е решил да започне на чисто. Според източник на Lupa.bg той възнамерява да се занимава с търговия и се зарича, че повече няма да престъпва закона за нищо на света. С половинката му Златина нямат брак, но са родители на двама синове и съжителстват заедно в апартамент в Бургас. Възможно е семейството да се премести в друг град, където погледите на всички да не са втренчени в тях.

Петър и Златина с децата си

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US