Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Премиерът Бойко Борисов и манекенката Борислава Йовчева нямат връзка, твърди бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. Той е брат на Борислава, за която се спекулира, че е имала любовна афера с министър-председателя.

Повод за слуха стана разследване на испанския вестник „Ел Периодико“. В три поредни статии изданието твърди, че полицията в Каталуния и спецчастите за борба с корупцията проследяват произхода на 5 милиона евро, инвестирани в имоти в Барселона. Твърди се, че фирмите, от които идват парите, са свързани с Борислава Йовчева.

„Няма нищо вярно в цялото това нещо за Бойко и сестра ми. Затова и аз самият страня от тази тема. Говорят се само глупости“, категоричен е Станко Йовчев, цитиран от в. „България Днес“. Той е бил футболист на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г.

Станко разкрива, че Борислава дори вече не живее в Барселона в луксозния имота, който стана център на разследването.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише“, отрича Станко.

Премиерът Бойко Борисов също определи като фалшива новина приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева.

Още преди години той каза, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха.

В публикацията на каталунското издание „Ел Периодико“ бе поместена водеща снимка от футболен мач между „Витоша“ (Бистрица) и „Локомотив“ (Пловдив) от турнира за Купата на България. На нея Борисов се ръкува с един от играчите, описан именно като Станко Йовчев.

Сестрата Борислава от своя страна има луксозен бутик в центъра на Барселона. В последните дни той изненадващо затвори врати, пише каталунската преса.

В града манекенката е живяла с родителите си. Таткото Георги Йовчев е от село Кулата до границата с Гърция, а Станко и Борислава израстват в Сандански. Бащата е работел е като електротехник, преди да завърти бизнес в каталунската столица. Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК