Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Това са трети поред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат“, каза още той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Двамата разговаряха в словенската столица Любляна в рамките на Срещата на лидерите на ЕНП за Западните Балкани.

„Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване“, завяи Борисов по време на срещата.

„Това са трети поред избори. Половин милиард похарчихме, без да има реален резултат. Изцяло провалиха ваксинационния календар. През изминалия ден има 178 починали от COVID-19″, каза още той.

„Продаваме на Норвегия ваксини, които благодарение на Европейската народна банка и на Европейската комисия, България получи дори повече от всички най-хубави ваксини от другите държави“, добави Борисов.

Според него има „пълен провал” и с миграционната политика – бежанските центрове са пълни, а „нелегалната миграция е навсякъде”.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК