Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Министър-председателят Бойко Борисов продължава с ежедневните предизборни инспекции на инфраструктурни обекти из страната. Днес премиерът се разходи по южната дъга на Околовръстното шосе в София, а неотлъчно до него за пореден път стоеше и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

„Задръстванията на Околовръстното в София са в миналото. Направихме нов град“, похвали се Борисов с недовършения строеж.

„Сега виждате, отдолу работят прекрасни кръгови, пет моста. Само да кажа на тези, които не знаят, че последния слой асфалт, ще го сложим, когато времето се затопли, когато стане над 13 градуса. Пуснахме го сега, няма абсолютно никакво задръстване. Хората минават в рамките на минута, минута и половина.“, отчете Борисов.

„Виждате как махат хората, свиркат, радват се“, коментира преминаващите автомобили премиерът.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК