Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Валери Божинов и Благой Георгиев взривиха ефира на БНТ по време на студиото за мача Хърватия – Италия. Бившите национали на България разсмяха аудиторията със серия от лафове.

„Сииииииииииии … Италиияяяя, оставаме тук и продължаваме напред в Германия, нашите мечти са живи! Ние нямаме толкова класа като преди, но това е достатъчно. Голът стана заради господин Велев, който си разля водата!“, развика се Божинката след последния съдийски сигнал.

По време на анализите двамата проведоха забавен диалог:

Благо:
,,Донарума… все пак е един от най-добрите вратари, направи добро спасяване. Ливакович, той е един от най-… много добрите вратари и той направи много добро спасяване.“

Божинката:
,,Все пак моят любимец Моуриньо му беше на гости преди няколко дни!“

Благо:
,,Той вече му е треньор във Фенербахче.“

Божинката:
,,Е, да.“

В самото начало на студиото пък Божинката нареди Италия в схема 3-3-4, която според него е много компактна, а особено впечатление направи присъствието на халфбековете до нападателите.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК