Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Една от най-атрактивните жени в българската журналистика и политика – бургазлийката Калина Крумова, вдига тази вечер тежка сватба в комплекс „Аполония Резорт“ край Созопол. След като успя задълго да опази в тайна интимната си връзка, пищната брюнетка, която навърши наскоро 37 години, показа току-що на българския светски и бизнес елит кой е бил първи в сърцето й, пише „Флагман“.

Преди броени минути бившата депутатка от „Атака“ в 41-ото Народно събрание каза „да“ на не по-малко известния от нея българин – Борислав Захариев, популярен като Боби Турбото.

Калина Крумова бе сред забележителните жени у нас. Нейният професионален път започна като тийнейджърка в бургаската кабелна телевизия СКАТ под крилото Валери Симеонов, след което тя последва Волен Сидеров и стана депутат, а в момента е пиар на централата на “Huawei“ в България.

Боби Турбото е любимецът на аудиторията, известен предимно от комедийните и шоу формати на телевизиите. Младоженците бяха забелязани да слизат от бял „Ролс Ройс“ пред църквата в Стария град в Созопол, за да се врекат във вярност. След като си размениха халките, антуражът се отправи към „Аполония Резорт“, където ги очакват освен звезди на българското изкуство, още и хора от едрия бизнес.

41-годишният актьор пристигна в мастилено син костюм и ако е търсил морския ефект, със сигурност се е разминал, тъй като нюансът не е характерен за нашите географски ширини.

Калина бе заложила на минижуп от дантела с подвижен шлейф, който със сигурност ще свали в разгара на танците тази вечер. Сред гостите бе забелязан и 20-годишният син Николай, който е от първия брак на Крумова с една знаковите фигури от бизнеса Николай Филипов. В момента Николай Филипов – младши е студент в Англия.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.